קרא את התיאור הרשמי

Siebel Institute of Technology אושרה על ידי אגף עסקים פרטיים ובתי ספר מקצועיים של אילינוי מועצת החינוך הגבוה.

הפוקוס שלנו

במרוצת 140 השנים האחרונות, מכון סיבל משכה בעקבותיו גלובלי נרחב. הבוגרים שלנו מתפרשים על פני יותר מ -60 מדינות ונמצאים כמעט בכל מבשלת בירה גדולה על פני כדור הארץ. השיעורים שלנו כוללים תערובת של משתתפים מבשלות בירה מכל הגדלים שמגיעים ממקומות שונים בעולם. בסיס רחב זה של המשתתפים משפר את ההזדמנות הלמידה של כל תלמיד על ידי חשיפתם להבדלים בתרבות, בציוד, בשיטות ובסגנונות בירה. אבל ההרצאות וההפגנות הרשמיות שלנו מתמקדות על נושא משותף אחד: בירה. סטודנטים יכולים לבוא למכון עם הטיות של הסביבה שלהם מבשל בפרט, אבל כולם לעזוב את אחווה פשוטה ופשוטה של ​​להיות מבשל. יש לנו כאן אמירה במכון: "לא רק שאנחנו מלמדים את התלמידים שלנו, אלא גם עוזרים להם ללמד אחד את השני".

המכון ממשיך להתמקד בנושא אחד בסיסי כפי שפורסם על ידי ד"ר י 'סיבל במודעה ב 1893 ברואר המערבי. לדבריו, "מטרת המכון היא לקדם את ההתקדמות של הענפים על בסיס תסיסה, הנעשית על ידי הוראה, חקירה, ניתוח ושאר".

Siebel Institute of Technology ואקדמיה לבישול עולמי היה חלק חשוב בהיסטוריה של בישול בינלאומי במשך למעלה מ -140 שנה, ואנו מצפים לקבל את פני הדורות הבאים של ברוארס לביתנו בלב שיקגו.

ההיסטוריה שלנו

ד"ר ג'ון אוואלד סיבל ייסד את המכון Zymotechnic בשנת 1868. הוא נולד ב 17 בספטמבר 1845, ליד Wermelskirchen במחוז דיסלדורף, גרמניה. הוא למד פיסיקה וכימיה וקיבל את הדוקטורט שלו באוניברסיטת ברלין לפני שעבר לשיקגו 1866. בשנת 1868 הוא פתח את ג 'ון סיבל של מעבדה כימית אשר התפתח במהרה לתחנת מחקר ובית הספר למדעי בישול.

בשנת 1872, כאשר החברה עברה למתקנים חדשים בשדרת בלדן בצד הצפוני של שיקגו, השם שונה Siebel Institute of Technology . במהלך שני העשורים הבאים, ד"ר סיבל ניהל מחקר מתמשך וכתב את רוב ספריו על 200 ספרים ומאמרים מדעיים. הוא היה גם עורך של מספר פרסומים טכניים, כולל החלק המדעי של מבשלת המערבי, 100 שנים של בישול, קרח וקירור.

בשנת 1882 הוא התחיל בית ספר מדעי עבור מבשלים עם עוד בירה פרוגרסיבי אבל השותפות היתה קצרת מועד. ד"ר סיבל, לעומת זאת, המשיך בהכנת ההוראה במעבדה שלו. העסק התרחב בשנות ה -90 של המאה ה -20, כאשר שניים מבניו של ד"ר סיבל הצטרפו לחברה.

החברה התאגדה בשנת 1901 וערכה קורסי בישול באנגלית ובגרמנית. ב- 1907 היו חמישה קורסים רגילים: קורס ברוארס בן שישה חודשים, קורס חודשיים לתארים מתקדמים, קורס מהנדסים בן שלושה חודשים, קורס למלטרים בן חודשיים וקורס בקטרים ​​של חודשיים. בשנת 1910 אומצה רשמית שם בית הספר, Siebel Institute of Technology . עם הגבלת האיסור, המכון גיוון והוסיף קורסים באפייה, קירור, הנדסה, כרסום, משקאות מוגזים ונושאים קשורים אחרים. ב- 20 בדצמבר 1919, רק עשרים ושבעה ימים לפני תחילת האיסור, נפטר ד"ר י'סיבל.

עם ביטול האיסור בשנת 1933, חזר המוקד של המכון לחלוט תחת הנהגתו של FP סיבל האב, בנו הבכור של ד"ר JE סיבל. בניו, פרד וריי, הצטרפו עד מהרה לעסק והמשיכו להרחיב את היקפו. את הקורס דיפלומה ב מבשל טכנולוגיה הוצע וכל שאר non-brewing קורסים היו לבטל במהירות. ואז באוקטובר 1952, המכון עבר החדש שלה, מותאם אישית בנוי מתקנים על פיטרסון אווניו שבו נשארנו כמעט 50 שנים.

הדור הרביעי, המיוצג על ידי רון וביל סיבל, הצטרף למכון בשנות השישים. בשנת 1974, הם עזרו להציג את הרעיון של קורסים קצרים. קורסים אלה, באורך שבועיים או פחות באורך, נועדו לענות על הצרכים האימונים הספציפיים של תעשיית הבשלות המשתנה. עוד קורס דיפלומה בטכנולוגיה מתבשל נשמר עד היום כמו כמובן מעמיק של המחקר עבור ברואר מנוסה שרוצה למקסם את הקריירה שלו הכשרה.

בשנת 2013, Siebel Institute of Technology עברה למתקני הקמפוס החדש שלה ב N 900 צפון סניף סנט במתקני Kendall קולג 'בשיקגו. הקמפוס החדש של מכון סיבל שילב רבים מהאלמנטים של המיקומים הקודמים שלנו, כולל הבר והריהוט מהבייר סטוב המפורסם, מקום מועדף שבו סטודנטים התרועעו לאחר יום עבודה קשה.

התוכניות מועברות ב:
  • אנגלית