Keystone logo
ALMA - The School of Italian Culinary Arts

ALMA - The School of Italian Culinary Arts

ALMA - The School of Italian Culinary Arts

מבוא

המרכז המוביל בעולם להדרכה במטבח איטלקי

ALMA - בית הספר הבינלאומי למטבח איטלקי מתארח בארמון הדוכסי המפואר של קולורנו, הממוקם בגן יפהפה בסגנון איטלקי. בית הספר נמצא במרחק של 10 ק"מ מפרמה, לב ליבו של עמק המזון האיטלקי, וזוכה על ידי אונסק"ו כעיר היצירתית של הגסטרונומיה, שם גם EFSA - הרשות האירופית לבטיחות מזון ממוקמת.
מיקום היסטורי יוצא דופן זה מצויד במתקני ההוראה והבישול העדכניים ביותר. הוא מכסה מעל 7,000 MQ עם חדר ישיבות וחדר אגורה עם מטבחים, 7 כיתות הדרכה, 4 כיתות הדגמה, 2 מעבדות מאפים וחדר סומלייה אחד מאובזר במלואו עם מערכת A/V, מרתף יינות מהמאה ה-17, 1 חושי. מעבדת ניתוח, מטבח מחקר ופיתוח אחד, ספרייה אחת עם 13,000 ספרים קולינריים, עיתונים ואוספים של DVD, מטבח מרכזי, מסעדה אחת המתאימה ל-180 אורחים ומסעדת Fine Dining אחת ל-40 אורחים.
מאז 2004, ALMA מחנכת במקום זה שפים, קונדיטורים, סומליירים ומנהלי אוכל ואוכל מכל רחבי העולם עם תוכניות הכשרה המבוצעות ברמה הגבוהה ביותר על ידי המורים בעלי הפרסים הרבים ביותר.
הדיקן של ALMA היה מאסטרו גואלטיירו מרקסי, השף והמורה לבישול האיטלקי הסמכותי ביותר בכל רחבי העולם. יתרה מכך, בית הספר משתף פעולה עם יותר מ-700 מהמסעדות האיטלקיות המפורסמות ביותר כדי להציב התמחות לתלמידי ALMA, תוך הסתמכות גם על צוות המורים המוכשר.

אחת הסיבות להצלחה זו היא שיעור התעסוקה הגבוה של בוגרי עלמא. מתוך הסטטיסטיקה, 90% מהם מוצאים עבודה תוך 6 חודשים לאחר התעודה ואלמא עוזרת להם להגיע לתעסוקה בזכות ALMAlink, פורטל ייעודי ALMAlink המאפשר למסעדות, בתי מלון וחברות מענף ההסעדה ליצור קשר עם בוגרי אלמא.

הצעת הוראה של אלמא

שפה: איטלקית

  • קורס מתקדם במטבח איטלקי
  • קורס מתקדם בקונדיטוריה
  • קורס מתקדם באפייה
  • קורס טכניקות מטבח
  • קורס טכניקות קונדיטוריה
  • עוזר מנהל מסעדה ובר
  • מאסטר סומלייה ALMA-AIS
  • קורס מנהלי F&B

שפה אנגלית

  • תוכנית ארוכה: תוכנית בינלאומית למטבח איטלקי
  • תוכנית ארוכה: תוכנית בינלאומית של מאפים מודרניים
  • תוכנית קצרה: טעם מאיטליה
  • תוכניות משותפות עם בתי ספר שותפים

רשת ALMA הבינלאומית

אלמה יש ייעוד בינלאומי חזק וזו הסיבה מדוע היא פיתחה רשת חזקה של בתי הספר הקולינריים העליון בכל רחבי העולם. בשיתוף עם בתי הספר השותפים לה, אלמה מארגנת קורסי בישול איטלקיים מיוחדים ומכינה שפים זרים כדי להפוך לשגרירי המטבח האיטלקי והמוצרים האיטלקיים בארצם.

אַפְרִיקָה

  • Prue Leith Chef Academy - Centurion, פרטוריה (דרום אפריקה)

אמריקה

  • מאוסי סבס - בואנוס איירס (ארגנטינה)
  • Senac - Centro Universitário - סאו פאולו (ברזיל)
  • Senac - Departamento Nacional - ריו דה ז'ניירו (ברזיל)
  • בית הספר לשף מכללת ג'ורג' בראון - טורונטו (קנדה)
  • ITHQ - Institut de Tourisme et d'Hôtellerie du Quebec - מונטריאול (קנדה)
  • צסה אוניברסידאד - מקסיקו סיטי (מקסיקו)

אַסְיָה

  • VTC - המועצה להכשרה מקצועית - הונג קונג (סין)
  • מכללת התיירות של ג'ג'יאנג - האנגג'ואו (סין)
  • מכון AIMS - בנגלור (הודו)
  • מכללת אוניברסיטת KDU - קואלה לומפור (מלזיה)
  • Il Cuoco - המכון האיטלקי לקולינריה - סיאול (דרום קוריאה)
  • אוניברסיטת הונגקואנג, טאיצ'ונג (טייוואן)
  • Ecole d'Art Culinaire de Miyagi – סנדאי (יפן)

אֵירוֹפָּה

  • KULIN doo – Sisak (קרואטיה)
  • Galileo Global Education Germany GmbH - מינכן (גרמניה)
  • MSA – האקדמיה לאמנויות הקולינריה – איסטנבול (טורקיה)
  • ALMA, בית הספר הבינלאומי למטבח איטלקי - פארמה (איטליה)
  • BIC Vocationale מכללת לובליאנה – לובליאנה (סלובניה)
  • מכללת ווסטמינסטר קינגסוויי - לונדון (בריטניה)

ALMA Partners

חלק מהשותפים העיקריים של בית הספר הם לשכת המסחר של פארמה, בעלת המניות הרוב, יחד עם פרובינציה די פארמה, אשר קבעה את המקום עם טירת קולורנו. שותפים נוספים הם: Unione Industriali ו- Ascom Parma, Cariparma Crédit Agricole, FIPE, מספר קונסורציומים להגנה על מזון ויינות טיפוסיים (Parmigiano-Reggiano, Lambrusco di Modena, Olio Toscano, Prosciutto di Parma, Vini Reggiani, Salumi Tipici Piacentini, Vini DOC Colli Piacentini, Vini Colli di Parma, Produttori di Aceto Balsamico, Vini Colli Bolognesi), APACOOP, ASSICA, Confcooperative Emilia-Romagna, Istituto Nazionale Espresso Italiano, Federalimentare, Assolatte ו-Federdoc.

ALMA חתמה גם על הסכמי פרוטוקול עם משרד החינוך, האוניברסיטה והמחקר האיטלקי (MIUR), ועם המכון הלאומי האיטלקי לסחר חוץ (ICE). היא גם חתמה על הסכמים ושיתופי פעולה עם SDA Bocconi במילאנו ואוניברסיטת פארמה. ALMA מוסמכת על ידי מערכת החינוך של אזור אמיליה רומניה ומוסמכת ISO 9001-2008.

בשנת 2011 היא חתמה על הסכם שיתוף פעולה עם EXPO 2015 לסדרת פעילויות חינוך וקידום במהלך האקספו בנושא "האכלת הפלנטה - אנרגיה לכל החיים", שתכלול גם את הרשת הבינלאומית שלה.

הסמכות ופרסים

הסמכה יוקרתית לעולם העבודה.

אלמא מאשרת את סמכותה ומהימנותה כמרכז להשכלה גבוהה במגזר המלונאות וההסעדה באמצעות הפרסים שזכתה וההסמכות שהושגו עבור הקורסים שלה:

  • מזכר הבנות עם Ministero della Pubblica Istruzione Università e Ricerca (MIUR - משרד החינוך): בית הספר ALMA הוא נקודת התייחסות בינלאומית כמרכז להשכלה גבוהה להכשרת אנשי מקצוע בתחום הבישול האיטלקי;
  • ALMA מוסמכת על ידי אמיליה רומנה תחת קוד 5290 עבור תוכניות אימון
  • ALMA עובדת עם Istituto italiano per Il commercio Estero (ICE) (לשכת המסחר האיטלקית לסחר מעבר לים) כדי לקדם את מורשת המזון והחקלאות של איטליה ברחבי העולם;
  • ALMA עובדת עם אוניברסיטת פארמה כדי לקדם את האזור;
  • מזכר הבנות עם EXPO 2015 "להאכיל את כדור הארץ - אנרגיה לחיים": ALMA הוכר כ"שגריר EXPO", ניהלה את התוכנית החינוכית EXPO 2015 כדי להעלות את המודעות בקרב תלמידים ומורים לנושאים, תכנים ויישום של האקספו;
  • ALMA מוסמכת UNI EN ISO 9001:2015 על ידי SGS Italia spa לעיצוב וביצוע קורסי הכשרה למפעילי מסעדות ואירוח. עיצוב וניהול תוכניות לבניית צוות, כנסים לחברות וארגונים מסחריים ואירועי תרבות ואנוגסטרונומים.

187022_LOGO-ISO-CERTIFICAZIONE.png
  • ALMA משתתפת בוועדות ההיגוי של שבוע המטבח האיטלקי בעולם ובעיר הגסטרונומיה של פארמה.
  • ALMA קיבלה את פרס התיירות היוקרתי בקטגוריית המטבח האיטלקי בשנת 2016, המוענק על ידי לשכת המסחר האיטלקית בסין; הפרס נאסף בשמנו על ידי השף, קרלו קראקו
  • ALMA קיבלה את ההכרה של CRIBIS Prime Company כחברה עם אמינות מסחרית מרבית

187024_CRIBIS_Prime_Company-450x159.jpg

תכונות הקמפוס

    מיקומים

    • Parma

      ALMA - La Scuola Internazionale di Cucina Italiana Piazza Garibaldi, 26 Colorno, 43052, Parma

    • Colorno

      Reggia di Colorno, Piazza Garibaldi 26, 43052, Colorno

    שאלות