Keystone logo
שווייץ

לימוד חוֹק ב שווייץ 2024

למד ב- שווייץ

מעלות חוק בשוויץ על מנת להיות עורך דין בשווייץ, תלמידים חייבים להשלים תואר ראשון שלוש שנים של משפטים (LLB). עם זאת, על מנת להתקבל לבר ולהיכנס בפועל, מאסטר שנתיים שלאחר מכן של החוקים נדרש גם. אפשרות חלופית אשר היא פופולרי עם הרבה סטודנטים בינלאומיים היא התואר שני במשפטים קצרים ומיוחדים, המציע את ההזדמנות לצבור ידע ממוקד בשטח של החוק מסוים, כגון בוררות או חוק בנקאות. אפשר גם להמשיך לתואר שלישי במשפטים הבאים השלמת תואר ראשון במשפטים, התואר השני במשפטים ו / או תואר שני במשפטים מקצועיים. בוגרים גם חייבים להשלים חניכות 01:59 שנה עם משרד עורכי דין או בית משפט - רצוי בקנטון שבכוונתם להתאמן - ולעבור בחינה בכתב ובעל פה מנוהלת בסיומו של האימון שלהם על מנת להתקבל ל בר.יש השכלה גבוהה חוק בשווייץ שווייץ אין מוסדות פרטיים להכשרת עורכי דין: כל תשעת בתי הספר למשפטים זיקה לאוניברסיטות הקנטון של המדינה. אלה כוללים את האוניברסיטה של ​​לוזאן, אוניברסיטת באזל, האוניברסיטה ברן, אוניברסיטת פרייבורג, אוניברסיטת ג'נבה, האוניברסיטה של ​​לוצרן, אוניברסיטת Neuchâtel, אוניברסיטת סנט גאלן ואוניברסיטת ציריך. בגלל שווייץ היא ביתם של ארגונים בינלאומיים רבים מספור ומוסדות בנקאיים, ובשל מעמדו כמקום הולדתו של התקדמות משמעותית בתחומים רבים של דאגה הומניטרית, כמו גם עסקים ובנקאות, שווייץ מספק לסטודנטים מכל רחבי העולם עם חדש ומקיף פרספקטיבה גלובלית. יתר על כן, את מחויבותה של המדינה לחיתוך קצה מחקר מציעה לסטודנטים בינלאומיים הבנה עמוקה יותר של עניינים הגלובליים משפטיים.בעוד יוקר המחיה בשווייץ הוא גבוה לשמצה, שכר הלימוד הוא נמוך יחסית - במיוחד בהשוואה לארה"ב ולבריטניה בנוסף, יש מספר הזדמנויות מלגה זמינות לסטודנטים בינלאומיים. שוב, שכר הלימוד עשוי להשתנות ממוסד למוסד האחר. בגלל הבולטות העולמיים שלה בעסקים ופיננסים, יש שפע של הזדמנויות קריירה לעורכי דין בשווייץ, במיוחד במגזרים עיקריים, כגון בנקאות, פיננסים וזכויות קניין רוחני.

שנה מטבע

עלות מחיה חודשית בסיסית

  • השכרה בדירה משותפת

    1030
  • נתח של שירותים

    81
  • מנוי לאינטרנט

    52
  • תחבורה מקומית

    84

עלות אורח חיים לדוגמה

  • שילוב של מזון מהיר

    16
  • כרטיס קולנוע

    21
  • חצי ליטר בירה מקומית

    7

בערך שווייץ

באופן רשמי בשם השוויצרי הפדרציה, שווייץ נמצאת במערב אירופה וגובלת באיטליה במערב, גרמניה בצפון, ליכטנשטיין ואוסטריה למזרח וצרפת במערב. ברן הוא עיר הבירה של שווייץ, מדינה מוקפת יבשה הכוללת 26 קנטונים, או יחידות משנה טריטוריאליות ששונות במקצת בנהלי ממשל. רוב אוכלוסיית שווייץ 's (כמעט שמונה מיליון בני אדם) של חיים באזור המכונה "הרמה ", שבו הערים המאוכלסות בצפיפות של ז'נבה וציריך נמצאות. שווייץ היא מפורסמת בשביל להיות אחת המדינות העשירות ביותר בעולם. תושבים להחזיק את הכמות הגבוהה ביותר של נכסים הלא פיננסיים ומוניטריים לנפש בהשוואה לכל אזרחים אחרים בעולם. בנוסף, ז'נבה וציריך לדרג באופן עקבי כשתי ערים המציגות את הסטנדרטים הטובים ביותר של חיים בין כל הערים האחרות בעולם.כלכלה יציבה שווייץ 's מיוחסת לעצמאותה באמצעות שיטות ייצור חקלאיות ויעילות המאפשרות לה לייצא כמויות גדולות של מוצרים. תחומים אחרים ששווייץ תערוכות מומחיות כלכלית מצוינת כוללים תיירות, בנקאות בינלאומית, תחבורה, ביוטכנולוגיה ומחקר ופיתוח. במיקום מרכזי בלב הליבה של אירופה, שווייץ נחגג ליעילותה ופריון, שלא לדבר על הגאוגרפיה שלה מדהימה והיסטוריה העשירה של ניטרליות. עם שלוש שפות ילידים, גרמניות, צרפתיות ואיטלקיות, יחד עם שפע של דוברי אנגלית הזדמנויות מחקר, שווייץ היא יעד בכורה לסטודנטים בינלאומיים. מערכת החוק של שווייץ בהתבסס על המסורת של המשפט האזרחי, יש שווייץ מערכת משפטית המבוסס על חוק ש אינו תלוי בכל ענפי הממשלה האחרים.כל כוח חוק העשייה טמון עם 26 מדינות של המדינה, הידועה בקנטונים, למעט כאשר נאמר במפורש על ידי החוקה שלה כשייכים לרשויות הפדרליות. פדרליזם נשאר מרכיב יסוד של השיטה המשפטית השוויצרית.

דרישות אשרה

  1. ויזת C – לקורסים קצרים (בתי ספר לקיץ, בתי ספר לשפות) הנמשכים עד שלושה חודשים.
  2. ויזת D – לקורסים הנמשכים יותר משלושה חודשים.

איזה סוג ויזה אתה צריך?

שם ויזה

ויזת C; אשרת D

מחיר ומטבע

EUR 0

עבור אשרת סטודנט, הבקשה אינה כרוכה בתשלום; עם זאת, עשויים להיות כמה חריגים.

מי יכול להגיש בקשה לויזה?

למרות ששוויץ אינה חברה באיחוד האירופי, היא מאפשרת לאזרחי האיחוד האירופי ללמוד באוניברסיטה במדינה. סטודנטים שאינם בעלי אזרחות של האיחוד האירופי/EEA חייבים לפנות לשגרירות שוויץ או לקונסוליה במדינת מולדתם כדי להגיש בקשה לויזה לפני הכניסה למדינה.

עבור קורסים של עד שלושה חודשים - קורסי קיץ, בתי ספר לשפות - ייתכן שתזדקק לאשרת שנגן C לטווח קצר; עבור קורסים ארוכים משלושה חודשים, ייתכן שתזדקק לויזה D לאומית לטווח ארוך.

אתה לא יכול להגיע לשוויץ עם אשרת תייר לשלושה חודשים ולשנות אותה לאישור שהייה לסטודנט לאחר הגעתך לשוויץ. לפיכך, גם אם אתם פטורים מהזדקקות לאשרת כניסה, כגון אזרחים אוסטרליה, קנדה, ניו זילנד, יפן, מלזיה או סינגפור, עדיין תצטרכו להגיש בקשה לאישור שהייה לפני הגעתכם אם אתם מתכננים לשהות יותר מ- 90 יום.

כל הסטודנטים הבינלאומיים, כולל אזרחי האיחוד האירופי/EFTA, יצטרכו להגיש בקשה להיתר שהייה במשרד רישום תושבים בתוך 14 ימים לאחר הגעתם לשוויץ.

היכן ניתן להגיש את הבקשה?

שגרירות או קונסוליה של שוויץ

יהיה עליך להגיש בקשה לויזה דרך שגרירות שוויץ או הקונסוליה במדינתך.

אתר אינטרנט:

איך עושים את הבקשה?

לאחר קבלת אישור קבלה על ידי אוניברסיטה או בית ספר פרטי בשוויץ, תצטרך ליצור קשר עם שגרירות שוויץ בארצך לקבלת מידע על פורמליות הכניסה לשוויץ. תצטרך להראות הוכחה שיש לך אמצעים כלכליים נאותים כדי לפרנס את עצמך במהלך הלימודים.

יהיה עליך למלא טופס בקשה ולהגיש תיעוד תומך בצרפתית, גרמנית או אנגלית, כך שייתכן שתצטרך לתרגם את המסמכים שלך.

עבור אשרות שנגן C לטווח קצר, התיעוד כולל:

  • דרכון/תעודת נסיעה בתוקף;
  • הוכחה למשאבים פיננסיים נאותים לכיסוי העלויות שלך בזמן שאתה בשוויץ;
  • ביטוח בריאות/תאונות;
  • אישור קורסים שהוזמנו כולל עמלות ששולמו;

אם אתה מתחת לגיל 18, תעודת לידה ואישור לנסוע אם אתה מגיע לשוויץ לבד, או עותקים של אשרות ההורים אם הם ילוו.

עבור אשרת D לטווח ארוך, המסמכים יכללו:

  • דרכון/תעודת נסיעה בתוקף;
  • הוכחה של משאבים כספיים נאותים לכיסוי העלויות שלך בזמן שאתה בשוויץ, בין אם אתה או נותן חסות, כגון עותקים של דפי בנק או מכתב מהבנק;
  • הוכחה לביטוח בריאות הכולל כיסוי לתאונות;
  • מכתב מוטיבציה המפרט מדוע אתה רוצה לבוא לשוויץ ללמוד וכיצד זה יועיל לקריירה שלך;
  • אישור הרשמה למוסד חינוכי שוויצרי מוכר;
  • אישור על דמי הקורס ששולמו;
  • קורות החיים שלך;
  • העתקים של תעודות חינוך ותעודות קודמות;
  • מכתב חתום המאשר שתעזוב את שוויץ בתום הקורס.

ייתכן שתתבקש גם לגשת למבחן שפה כדי לוודא שתוכל לעקוב אחר שיעורים.

אם ברצונך לבצע לימודים לתארים מתקדמים, תצטרך להגיש הוכחה שהתקבלת לקורס שלאחר תואר ויש לך את הכישורים המתאימים, אמצעים כלכליים מספיקים ואיפשהו לגור.

מתי כדאי להגיש בקשה?

כדאי לקבוע פגישה בשגרירות או בקונסוליה של שוויץ באזור מגוריכם ברגע שתקבלו את מכתב הקבלה ממוסד החינוך השוויצרי. כדאי לקבוע את התור לראיון ויזה כבר 6 חודשים לפני תחילת הלימודים אך לא יאוחר מעשרה שבועות לפני יציאתך.

זמני הטיפול בבקשות אשרת שהייה קצרה הם 10-15 ימים; ושמונה עד עשרה שבועות עבור אשרות שהייה ממושכת.

משך אשרת הסטודנט תלוי באורך הקורס שלך. היתר השהייה ניתן לשנה וניתן לחידושו.

זמן עיבוד

10 Weeks

הזדמנויות עבודה

אתה רשאי לעבוד במשרה חלקית של עד 15 שעות שבועיות במשרה מלאה ובחופשות, אך רק לאחר שהתגוררת בשוויץ במשך שישה חודשים.

אם אתה כבר בעל תואר שני מאוניברסיטה זרה ואתה בשוויץ עובד עבור האוניברסיטה או המכון השוויצרי שלך, אינך צריך לחכות שישה חודשים אלא יכול להתחיל לעבוד מיד. המעסיק שלך יצטרך לקבל עבורך אישור עבודה. תצטרך לשמור על סטטוס הסטודנט במשרה מלאה ולהראות שאתה ממשיך להתקדם בלימודים.

לאחר סיום הלימודים, סטודנטים זרים יכולים להישאר בשוויץ במשך שישה חודשים כדי לחפש עבודה.

שעות לשבוע

15

למה צריך ויזה מהסוג הזה?

בקשת הוויזה שלך עשויה להידחות אם אינך יכול להציג הוכחה לכספים הנדרשים, או אם תספק מסמכים שגויים או לא מלאים.